Soft Release

Een yogales die specifiek gemaakt is om meer lichaamsbewustzijn te creeren zonder uitdagende yogaposes. Deze les is daardoor ook geschikt voor mensen met een bewegingsbeperking in sommige lichaamsdelen, waardoor reguliere yogalessen geen optie zijn. 

We vertragen tijdens deze lessen vooral, we bewegen langzaam en worden ons bewust van de spanning en ontspanning terwijl we van pose naar pose bewegen. 

Deze les is de meest rustige les van alle lessen die toch onder de categorie actief/yang vallen. 

Tijdens deze les ligt over het algemeen de focus op de gebieden in ons lichaam die we (on)bewust aanspannen in tijden van stress. Denk dan aan de schouders en de nek. Daarnaast besteden we extra tijd aan ontspanningsoefeningen door middel van pranayama en standaard een extra lange savasana aan het einde van de les.

Voor wie?

Voor alle mensen die niet per se op zoek zijn naar een lichamelijke uitdaging, maar wel willen bewegen en contact maken met hun lichaam. Deze les kan voor mensen die gewend zijn te blijven rennen, juist mentaal een uitdaging zijn. 


Heb je twijfels of deze les iets voor jou is? Neem dan gerust eerst contact op om te overleggen. Ik denk graag met je mee!