Wat is Yoga Nidra?

Yoga Nidra is als het ware een begeleide meditatie die je liggend kan volgen. Tijdens deze meditatie begeleid ik je met mijn stem door verschillende slaapstadia, waardoor je tot rust komt en je lichaam in een staat van diepe ontspanning en herstel kan komen.

Voorafgaand aan de les beginnen we met ons lichaam en geest voor te bereiden op de les door middel van verschillende ontspanningsoefeningen.

Voor wie?

Yoga Nidra is voor veel mensen een toegankelijke vorm van yoga, omdat je tijdens de les grotendeels stil op de mat ligt. Overigens kan dit voor veel mensen juist een grote uitdaging zijn!

Het enige wat nodig is voor deze les is dat je moet kunnen horen en ik raad aan deze les te volgen als Nederlands je moedertaal is, óf je deze in ieder geval zo goed beheerst dat je niet meer hoeft na te denken om het te kunnen verstaan. Dit omdat je in een totaal ontspannen staat wel mijn instructies zonder moeite willen kunnen opvolgen.


Heb je twijfels of deze les iets voor jou is? Neem dan gerust eerst contact op om te overleggen. Ik denk graag met je mee!