Cursus: Praktische Inleiding in Meditatie

Wat houdt de cursus in?

Deze 4-weekse cursus is een praktische inleiding in meditatie. Zeer geschikt voor mensen die graag thuis willen leren mediteren, maar niet goed weten hoe te beginnen óf niet weten hoe ze zelf kunnen mediteren zonder afhankelijk te zijn van begeleide meditaties via bijvoorbeeld een meditatieapp of andere streamingsdienst.


Tijdens deze cursus gaan we oefenen met diverse meditatietechnieken om thuis ook toe te passen. Daarnaast gaan we diverse ademhalingsoefeningen doen om te ervaren wat voor effect de adem heeft op je staat van zijn. 

Tijdens de cursus bouwen we steeds meer op naar mediteren in stilte waarin je leert de technieken zelf toe te passen. Op die manier ben je na deze cursus in staat om zelf te mediteren zonder afhankelijk te zijn van iemand die je daarin begeleid. Na de eerste les ontvang je een e-book met tips en handvatten om van meditatie echt een gewoonte te maken. 

Voor deze cursus hoef je geen ervaring met meditatie te hebben.

Start nieuwe cursus

Op woensdag 8 mei van 19:00 - 20:30 zal er een nieuwe cursusgroep starten. De cursus wordt 1x per 2 weken gegeven. 
Overige lessen vinden plaats op 22 mei, 5 en 19 juni.

Kosten voor deze cursus bedragen €60
Klik hier om je aan te melden. 


Kun jij er niet bij zijn, maar ben je wel geïnteresseerd in de cursus en wil je op de hoogte gehouden worden wanneer de eerstvolgende cursus start? Laat dan hieronder je je gegevens achter. Dan ontvang je een seintje zodra er een nieuwe cursus ingepland staat. 

Houd mij op de hoogte: