Cursus: Praktische Inleiding in Meditatie

Wat houdt de cursus in?

Deze 4-weekse cursus is een praktische inleiding in meditatie. Zeer geschikt voor mensen die graag thuis willen leren mediteren, maar niet goed weten hoe te beginnen óf niet weten hoe ze zelf kunnen mediteren zonder afhankelijk te zijn van begeleide meditaties via bijvoorbeeld een meditatieapp of andere streamingsdienst.


Tijdens deze cursus gaan we oefenen met diverse meditatietechnieken om thuis ook toe te passen. Daarnaast gaan we diverse ademhalingsoefeningen doen om te ervaren wat voor effect de adem heeft op je staat van zijn. 

Tijdens de cursus bouwen we steeds meer op naar mediteren in stilte waarin je leert de technieken zelf toe te passen. Op die manier ben je na deze cursus in staat om zelf te mediteren zonder afhankelijk te zijn van iemand die je daarin begeleid. 

Voor deze cursus hoef je geen ervaring met meditatie te hebben.

Praktische informatie

De volgende cursus zal starten op woensdag 22 maart van 19:30 - 20:30. De overige cursusdagen vallen dan op 29 maart, 5 april en, 12 april. 

Aanmelden? Klik hier

P.S. heb je nog geen momoyoga account of sta je nog niet ingeschreven bij de yogastudio? Registreer je dan eerst via deze link