'Een plek om stil te staan,
in een wereld die maar blijft rennen'

In mijn yogastudio verwelkom ik allerlei soorten mensen. Mensen die al jarenlang yogabeoefenen, maar ook mensen die denken dat ze de meest stijve lichamen hebben en nog nooit een yogamat van dichtbij gezien hebben.  Jong, oud, mannen en vrouwen. Dan heb je nog mensen die vooral voor mentale rust komen en mensen die juist van een fysieke uitdaging houden. Een grote verscheidenheid dus!

Uiteraard is iedereen welkom bij mijn yogastudio en voor al deze mensen is er wel een les die past. Echter ben ik niet het type persoon die zal zeggen dat mijn yogastudio dé plek voor jou is om yoga te beoefenen. Afgezien van het feit dat verkopen niet een kwaliteit is die bij mij sterk ontwikkeld is, geloof ik er ook oprecht niet in dat ik de juiste docent kan zijn voor iedereen. De beoefening van yoga is voor iedereen een persoonlijk pad waarbij iedereen weer zijn eigen wensen en behoeften heeft.

"Ik geloof dat een goede aansluiting van student en docent cruciaal is. "


Wellicht is er voor jou een andere plek die beter aansluit op jouw wensen en behoeften, waardoor jij sneller tot je potentie komt en dat is helemaal ok! Sterker nog, ik help je heel graag op weg naar een yogadocent vinden die wellicht meer bij jouw wensen aansluit.  

Een plek voor jou

Yogastudio Ohm Groningen is de yogastudio voor jou als je:

 
zonder oordeel naar anderen en jezelf yoga wilt beoefenen
je veilig wilt voelen in de groep en in je eigen lichaam
een persoonlijke benadering en aanpak prettig vindt
een verscheidenheid aan yogastijlen prettig vindt
yoga in kleine groepen prettig vindt

Misschien denk jij juist dat yoga helemaal niets voor jou is. Of dat er alleen maar vrouwen komen, dat je lenig moet zijn of vegetariër of veganist of welke associaties je ook maar hebt bij yoga. Ik wil juist deze beelden de prullenbak ingooien! Al deze voorbeelden zijn vaak juist een resultaat van yoga, niet een voorwaarde om het te kunnen beoefenen. Iedereen is welkom, juist wanneer je niet 'perfect' bent.

Mijn overtuiging is dat als je denkt dat yoga niets voor je is, je gewoon nog niet de juiste combinatie hebt gevonden van de yogastijl, docent of yogastudio die aansluit bij jouw wensen. 

Het kan best even zoeken zijn om de juiste combinatie van deze factoren bij elkaar te vinden, maar oprecht is er in mijn ogen voor iedereen wel iets wat past! Bij Yogastudio Ohm Groningen kun je daarom terecht voor zowel fysiek actieve als passieve lessen. Dus ook wanneer je lichamelijke beperkingen hebt, kun je bij Yogastudio Ohm Groningen terecht voor yogalessen!

Een andere reden om juist liever passieve yogalessen te willen is wanneer je mogelijk kampt met mentale problemen, denk dan aan stress & burn-out klachten, depressie, angst of andere problemen. Hoewel actieve yogalessen soms uitkomst kunnen bieden, kunnen passieve yogavormen soms beter het gewenste effect bieden.

 

Ik denk graag met je mee welke les voor je geschikt is! Indien gewenst kun je eerst vrijblijvend een keer komen kijken, om de ruimte te zien en vast kennis te maken met mij. Alles om het voor jou zo veilig en comfortabel mogelijk te maken om yoga te beoefenen en de positieve effecten hiervan te ontdekken.


Of je nou al jarenlang yoga beoefent, of nog nooit yoga hebt gedaan, er is voor ieder niveau een les die bij jouw mogelijkheden past en toch uitdaging biedt. Zij het niet fysiek dan wel mentaal. Zelfs indien je fysiek weinig mogelijkheden voelt, is het mogelijk yoga bij mij in de studio te beoefenen, aangezien er ook meerdere passieve vormen van yoga zijn!

Mede ook vanwege mijn eigen achtergrond (als gedragswetenschapper) vind ik yoga bij mentale problemen ontzettend waardevol om in te zetten. Neem daarom ook vooral contact op als:

  • je last hebt van depressie, angst of langdurige stress / burn-outklachten
  • je het spannend vindt om in een groep te zijn
  • je snel over je eigen grenzen heen gaat

Is Yogastudio Ohm Groningen dé plek voor jou? Probeer het uit of neem contact op als je nog twijfels hebt.