Privélessen

 

Privélessen

Voor iedereen die behoefte heeft aan meer persoonlijke aandacht of misschien graag wil dat ik meekijk en meedenk bij specifieke klachten of problemen tijdens het beoefenen van yoga, bied ik privélessen aan. 

Ik geef mijn privélessen interactief. Dit betekent dat we samen experimenteren en gaan kijken hoe jij het beste geholpen bent. Deze lessen zijn dan ook altijd gebaseerd op een bepaalde vraag of behoefte. 

Loop jij tegen bepaalde problemen aan tijdens het beoefenen van yoga? Lukt een bepaalde houding maar niet, merk je beperkingen in je lichaam qua beweging.
Dan is een privéles wellicht de juiste optie voor jou. 

Wil jij juist een keer een les om yoga uit te proberen en vind je een groep spannend, of niet prettig voor een eerste kennismaking met yoga? Ook dan kun je een privéles boeken. 

Privélessen kan ik geven op dinsdag-, woensdag- of donderdagmiddag en plannen we in overleg (stuur even een mailtje of bericht via whatsapp). Je kan kiezen voor 30 minuten of 45 minuten. 

Kosten:
30 minuten | 1 persoon € 28 | 2 personen €37,5045 minuten | 1 persoon €37,50 | 2 personen €50

Set to relax

Set to Relax is een privéles restorative yoga voor 1 of 2 mensen. Deze les duurt 90 minuten en kan ik afstemmen op jou/jullie behoeften. Tijdens deze les gebruiken we extra veel props, en is er de mogelijkheid tot aanraking tijdens de poses, voor meer ontspanning, warmte, maar ook uitwisseling van energie. 

Deze les staat niet vast op het rooster, maar kan geboekt worden in overleg op dinsdagmiddag, woensdagmiddag of donderdagmiddag. 

Kosten: 1 persoon €70 | 2 personen €100