Cursus: Conscious & Sensitive Yoga

Vind je het leven, jezelf of je medemens moeilijk?
Zit je vast in beperkende overtuigingen?
Voel je je een buitenbeentje?
Voel je je zonder duidelijke reden niet gelukkig?

Tijdens deze cursus combineer ik mijn achtergrond als orthopedagoog, met mijn kennis als yogadocent en mijn persoonlijke ervaringen met burn-out en depressie. Deze cursus is voor iedereen die het om wat voor reden dan ook moeilijk heeft met zichzelf of anderen, of het leven waarbij meer (lichaams)bewustwording zou kunnen helpen.

Wat houdt de cursus in?

Tijdens deze yogacursus gaan we op ontdekkingstocht in onszelf aan de hand van 4 thema’s. Grenzen (voelen), perfectionisme, balans & zelfzorg. De yogalessen zijn voor iedereen toegankelijk, dus je hoeft niet lenig, sterk, dun of ervaren te zijn.


Tijdens de cursus komen asana’s aan bod, maar ook meditatie en pranayama (technieken gericht op het beheersen van de ademhaling) en maken we veel gebruik van reflectie zowel tijdens als na de les.

Voor aanvang van de cursus ontvang je een e-book over de cursus. Na iedere les ontvang je een hand-out met de pranayama die we gedaan hebben tijdens de les en themagerelateerde reflectievragen om je te helpen tijdens dit proces van persoonlijke ontwikkeling.

Praktische informatie

De cursus duurt 4 weken.
Voor €59 kun je meedoen aan de cursus. 

Er is een maximum van 8 deelnemers.

Er staat op dit moment nog geen nieuwe cursus gepland. Zou jij graag op de hoogte gehouden willen worden wanneer er een nieuwe cursus start? Laat dan hieronder je emailadres achter.